Paviljoen Friday Logo

Ons eigen feest op de meest unieke locatie in het Twiske!

Bestel hier gelijk je tickets >

Paviljoen friday Black on black party

Vrijdag 11 oktober
Paviljoen Friday: Black on Black Party

Op vrijdag 11 oktober gaan we los tijdens de Black on Black Party! Zoals het thema al zegt, verwachten we jullie in een volledig zwarte outfit. Het wordt een avond vol feest, muziek en gezelligheid en wil je dus niet missen!

Wat kan je verwachten?

Vanaf 20:00 uur openen de deuren en het feest gaat door tot 01:00 uur. De line-up is vertrouwd met DJ’s Jermaine Anthony & Friends, die je de hele avond op de dansvloer houden. Daarnaast hebben we zangeres Angelina die zorgt voor extra party vibes.

Kaartverkoop

De kaartverkoop verloopt in één ronde en start op zaterdag 7 september om 19:00 uur. Met een beperkt aantal tickets beschikbaar, wil je er snel bij zijn! De minimale leeftijd om binnen te komen is 23 jaar. Vergeet je ID niet, want die kan bij de ingang worden gevraagd.

Wij hebben er in ieder geval zin in. Trek je mooiste zwarte outfit aan!!

Over Paviljoen Friday

Het feest waarbij het draait om samen feesten en gezelligheid!

Van borrel naar feest…

Het begon allemaal met een simpel idee: een late vrijdagmiddagborrel bij Paviljoen Twiske. Wat echter begon als een kleine borrel is uitgegroeid tot een volwaardig feest dat nu eens in de zes weken plaatsvindt en keer op keer de verwachtingen overstijgt. Ons doel is simpel: we willen elke keer weer een onvergetelijke belevenis voor jullie creëren en een plek waar je gewoon gezellig met je vrienden naar toe kan!

Thema’s

Onze thema’s. Ze vormen de rode draad die elk evenement bij Paviljoen Friday uniek maakt. En tot onze grote verbazing doet iedereen mee. Van de meest spectaculaire outfits tot de meest creatieve accessoires, jullie verrassen ons elke keer weer met jullie enthousiasme. Ons motto van de thema’s? Niks moet, alles mag.

Muziek & Cocktails

Bij Paviljoen Friday vind je een mix van muziekgenres die ervoor zorgt dat er voor ieder wat wils is. Van urban tot Nederlandstalige meezingers, van house tot après-ski (tijdens dat ene onvergetelijke themafeest), onze DJ’s kunnen alles!

En laten we onze cocktailbar niet vergeten. Hier vind je de beste cocktails die je maar kunt bedenken, gemaakt door onze getalenteerde mannen. 

 

Kortom, bij Paviljoen Friday draait alles om gezelligheid. Dus kom langs, laat je verrassen en maak herinneringen die je nooit meer zult vergeten. We zien je graag op ons volgende feest!