Arrangementen

Bij Paviljoen Twiske vindt u dé ideale locatie voor elk evenement in een bijzonder stukje natuur! Of het nu gaat om een sprookjesachtige bruiloft, een bruisend verjaardagsfeest, een intieme babyshower of een sprankelende bedrijfsviering.

Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Al uw wensen zijn bespreekbaar en wij zorgen voor een evenement dat perfect aansluit bij uw visie. Neem gerust contact met ons op via info@paviljoentwiske.nl voor meer informatie over de mogelijkheden.

We maken van elk moment een speciale herinnering. Laat ons uw evenement omtoveren tot een onvergetelijke gebeurtenis!

Borrel

Ontdek onze gezellige borrelarrangementen bij Paviljoen Twiske!

Of u nu op zoek bent naar een ontspannen borrel met collega’s, een gezellige bijeenkomst met vrienden of een feestelijke gelegenheid om te vieren, onze borrelarrangementen bieden voor elk wat wils.

Kies uit een scala aan heerlijke hapjes en drankjes, samengesteld om uw borrel compleet te maken. Van luxe borrelplanken of Hollandse hapjes tot verfrissende gin tonics, lokale bieren en heerlijke wijnen.

Onze arrangementen zijn volledig aanpasbaar naar uw wensen en groepsgrootte. Geniet van de ontspannen sfeer aan het water, omringd door het prachtige natuurgebied ’t Twiske.

Neem voor meer informatie over onze borrelarrangementen en beschikbaarheid contact met ons op. 

Lunch

Heeft u binnenkort iets bijzonders te vieren? Of het nu gaat om een jubileum, een speciale verjaardag, een bedrijfsmilestone of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden en familie, vier het met een heerlijk luncharrangement bij Paviljoen Twiske. Of u nu kiest voor een intieme lunch aan tafel, een uitgebreide High Tea of een gezellig lunchbuffet, wij hebben voor elk wat wils.

Ons paviljoen biedt de ideale setting voor allerlei gelegenheden, met voldoende ruimte voor grote groepen en een prachtige groene locatie omringd door het natuurgebied ’t Twiske.

Vanaf 12 personen hebben wij verschillende luncharrangementen voor u samengesteld. Geniet van smakelijke gerechten, verse ingrediënten en een ontspannen sfeer waarin u samen kunt genieten van een heerlijke lunch.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze luncharrangementen en beschikbaarheid. 

Diner

Bij Paviljoen Twiske heeft u keuze uit diverse dinerarrangementen, passend bij uw voorkeuren en gezelschapsgrootte.

Kies voor een informeel en gevarieerd diner met ons lopend buffet. Geniet van een uitgebreide selectie warme en koude gerechten, perfect samengesteld voor diverse smaken. Voor een interactieve en diverse ervaring is er onze “Tapas aan Tafel”. Laat u verrassen door traditionele Spaanse tapas en lokale lekkernijen, een feest van smaken aan uw tafel. Ook hebben we de mogelijkheid voor een twee of drie gangen-menu. Liever een persoonlijke touch? Ontdek ons a la carte menu met een scala aan voor-, hoofd- en nagerechten, bereid met de beste ingrediënten.

Onze dinerarrangementen zijn beschikbaar vanaf 12 personen en kunnen volledig op maat worden gemaakt. Neem contact op voor meer informatie en om uw speciale avond te plannen.

We kijken ernaar uit u en uw gasten te verwelkomen voor een heerlijke avond bij Paviljoen Twiske!

Feest

Of u nu een intiem samenzijn organiseert of een groots feest met 250 personen, Paviljoen Twiske biedt de perfecte locatie voor elk gezelschap. Ons paviljoen heeft binnen ruimte voor grote groepen, terwijl ons terras aan het water een prachtige buitenlocatie biedt voor uw feest.

Ons ervaren team is gewend om grote groepen te verzorgen, waardoor u en uw gasten kunnen genieten zonder zorgen. Vanaf het moment dat u arriveert, staat alles in het teken van uw feestelijke gelegenheid. 

Ontdek onze diverse feestarrangementen in de brochure, zorgvuldig samengesteld om aan al uw wensen te voldoen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze feestarrangementen en beschikbaarheid. 

We kijken ernaar uit om u en uw gasten te verwelkomen voor een feestelijke avond!

Interesse?

Word u enthousiast van onze mogelijkheden om uw evenement tot een regelrecht succes te maken? Wilt u dat wij alles tot in de puntjes gaan organiseren voor u? Of heeft u zelf een geweldig idee waar u onze hulp bij nodig hebt? Schroom niet en neem contact met ons op. Geen vraag is te gek! Ons team staat klaar voor al uw vragen en denkt heel graag met u mee. Wij kunnen niet wachten om vorm te geven aan uw evenement, hoe groot of klein ook!